top of page

i n v e s t m e n t

circa 25 foto's + basic fotoalbum

vanaf € 275,-

Eindelijk, jullie prachtige baby is geboren! Als jullie baby ongeveer 2 weken oud is kom ik bij jullie thuis langs. In alle rust kom ik alle kleine details van jullie baby vastleggen. Jullie baby staat centraal in deze fotoshoot maar als broertje(s) en of zusje(s) ook zin hebben mogen zij ook met hun babybroertje/zusje op de foto. Net als papa en mama. Niets hoeft, alles mag. Meer informatie kun je hieronder lezen.

new life

pakket van 2 fotoshoots + basic fotoablum

vanaf € 475,-

Je bent zwanger, zo speciaal! Je lichaam verandert, je buik groeit en groeit. Je bent volop met alle voorbereidingen voor de komst van jullie kindje bezig, heerlijk rommelen in de babykamer en dromen over wat komen gaat. In deze shoot maak ik foto's van jou, van je buik en van alles om jullie nieuwe baby heen. Papa to be en broertje/zusje to be horen hier natuurlijk ook bij. Net als de babykamer. De shoot kan zowel bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving als buiten, in het park, in het bos, in de duinen of op het strand. Dit kunnen we van te voren bespreken. Als jullie baby geboren is, kom ik bij jullie thuis langs om jullie wonder op de foto te zetten. Ook broertje(s) / zusje(s), papa en mama fotografeer ik graag. Bij deze combifotoshoot lever ik 1 fotoalbum, de keuze aan jullie om beide shoots in 1 album te verwerken of te kiezen voor alleen een newborn album of alleen een zwangerschapsalbum. Meerdere albums zijn uiteraard ook mogelijk.  Meer informatie over beide fotoshoots kun je hieronder lezen.

circa 25 foto's + basic fotoalbum

vanaf € 275,-

Jullie kindje is geen newborn meer? Ook dan is het geweldig om jullie kindje(s) en jullie als gezin vast te leggen. Dit kan bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving of buiten, in het park, in het bos, in de duinen of op het strand. Dit kunnen we van te voren bespreken. Meer informatie kun je hieronder lezen.

giftcard

een shoot of bedrag naar keuze

Zoek je een waardevol kraamcadeau, babyshowercadeau of gewoon zomaar een cadeau? Denk dan eens aan een giftcard voor een newborn shoot (in combinatie met een zwangerschap shoot) of een gezin shoot. Heel waardevol en heel persoonlijk, een cadeau waar de ouders to be en (later) het kindje heel lang van zullen genieten. Er is vanalles mogelijk, een bon voor een volledige shoot of een bon met een bedrag. Ik zorg voor een mooi ingepakt cadeau, een feestje om te geven. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. 

brands

prijs op aanvraag

Heb je een webshop of bedrijf en ben je opzoek naar mooie sfeerbeelden van jouw producten of product foto's voor op je website / blog / social media etc.? Of heb je een bedrijf en wil je graag succesvol worden op Instagram en Facebook maar heb je daar de skills en de tijd niet voor? In overleg met jou maak ik mooie pakkende foto's voor op jouw Instagram en Facebook tijdlijn. Meer informatie kun je hieronder lezen.

Graag neem ik jouw wensen met je door en maak ik een offerte op maat. 

Please reload

Zwangerschap newborn prijs
Newborn prijs
Baby gezin prijs
Commercieel / social prijs

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,35 per km) buiten een straal van 10km vanaf Haarlem. Tevens worden eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Prijzen zijn vanaf prijzen, meerdere soorten pakketten zijn mogelijk (groot | klein | luxe | basic), stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Voor de zwangerschap, newborn, baby | gezin fotoshoots adviseer ik om minimaal 1 maand van te voren de fotoshoot te boeken zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn agenda.

 

Na de fotoshoot ontvang je een factuur met een klein voorproefje van de foto's, na betaling zal ik de foto's binnen ca. 2 weken in hoge resolutie vrijgeven via een beveiligde online gallery.

Bij het boeken van een fotoshoot geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de foto's op mijn website, social media en portfolio, tenzij van te voren anders aangegeven. 

m e e r  i n f o

N e w b o r n ,   f a m i l y   f o t o s h o o t 

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 / 2 uur, de tijd kan variëren aangezien we het op het tempo van jullie kindje(s) doen. Voedingen, verschoningen of huil-momentjes, geen enkel probleem, we nemen de tijd.  Vooraf zal ik jullie informatie en tips toesturen om het resultaat zo mooi mogelijk te maken. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Zo probeer ik iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder te poseren, precies zoals jullie zijn.

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken alle (circa 25) zorgvuldig door mij uitgekozen en bewerkte foto's in hoge resolutie. Ook zal ik een prachtig fotoalbum voor jullie maken. Voorbeelden kun je onderaan deze pagina bekijken. Willen jullie een extra fotoalbum voor bijvoorbeeld opa en oma? Geen probleem, ik zal vooraf de kosten met jullie bespreken.
 

Z w a n g e r s c h a p s f o t o s h o o t

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 / 2 uur, de tijd kan variëren, we doen het op jouw tempo. Je bent tenslotte (hoog) zwanger en in veel gevallen gaat niet alles meer even makkelijk en snel. De mooiste tijd om deze shoot te doen is als je rond de 35 weken zwanger bent. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Zo probeer ik iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen.

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken circa 15 zorgvuldig door mij uitgekozen en bewerkte foto's in hoge resolutie. Een fotoalbum van deze shoot is mogelijk, ik bespreek dan graag de mogelijkheden en prijzen met je. De zwangerschapshoot is alleen in combinatie met een newborn shoot te boeken. 

B r a n d s 

Sfeerbeelden en / of productfoto’s voor jouw website, social media en drukwerk. Ik kom graag op locatie foto's maken. Styling, een locatie en / of modellen regelen behoort ook tot de mogelijkheden. Graag bespreek ik je wensen. 

F o t o a l b u m s

Zwangerschapshoot
Newborn, baby / gezin fotoshoot
Commerciele fotoshoot
Social media boost
Fotoalbum basic _ little detail photogra
Fotoalbum luxe _ little detail photograp

luxe fotoalbum

basic fotoalbum

bottom of page