top of page

i n v e s t m e n t

N e w b o r n   e n    f a m i l y   f o t o s h o o t 

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 / 2 uur, de tijd kan variëren aangezien we het op het tempo van jullie kindje(s) doen. Voedingen, verschoningen of huil-momentjes, geen enkel probleem, we nemen de tijd.  Vooraf zal ik jullie informatie en tips toesturen om het resultaat zo mooi mogelijk te maken. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Zo probeer ik iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder te poseren, precies zoals jullie zijn.

Na de fotoshoot ontvangen jullie na ca. 2 weken de zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie.
 

Z w a n g e r s c h a p s f o t o s h o o t

De zwangerschapshoot is alleen in combinatie met een newborn shoot te boeken; de new life shoot. Deze zwangerschaps shoot duurt ongeveer 1,5 / 2 uur, de tijd kan variëren, we doen het op jouw tempo. Je bent tenslotte (hoog) zwanger en in veel gevallen gaat niet alles meer even makkelijk en snel. De mooiste tijd om deze shoot te doen is als je rond de 35 weken zwanger bent. 

Fotograferen doe ik met natuurlijk licht, om zo de zachtheid en de natuurlijkheid van het moment vast te leggen. Geen flitsen of felle lampen. Alleen ik en mijn camera. Zo probeer ik iedereen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen.

Na de fotoshoot ontvangen jullie na ca. 2 weken de zorgvuldig bewerkte foto's in hoge resolutie.

G i f t c a r d 

Zoek je een waardevol kraamkado, babyshowerkado of gewoon zomaar een kado? Denk dan eens aan een giftcard voor een newbornshoot, new life of family | childhood shoot. Een heel waardevol en persoonlijk cadeau waar de ouders (to be) en (later) het kindje heel lang van zullen genieten. Er is van alles mogelijk, een bon voor een volledige shoot of een bon met een bedrag. Ik stuur je na betaling een printable per e-mail om zelf te kunnen printen. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,35 per km) buiten een straal van 10km vanaf Haarlem. Tevens worden eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Prijzen zijn vanaf prijzen, meerdere soorten pakketten zijn mogelijk, stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Mijn werkgebied is binnen een straal van 50km vanaf Haarlem. 

Voor de zwangerschap, newborn, baby | gezin fotoshoots adviseer ik om minimaal 2 maanden van te voren de fotoshoot te boeken zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn agenda. Last minute is natuurlijk altijd te proberen :)

 

Na de fotoshoot ontvang je een factuur met een klein voorproefje van de foto's, na betaling zal ik de foto's binnen ca. 2 weken in hoge resolutie vrijgeven via een beveiligde online gallery.

Bij het boeken van een fotoshoot geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de foto's op mijn website, social media en portfolio, tenzij van te voren anders aangegeven. 

bottom of page